tirsdag, juni 25, 2024

Konfirmander laver adventshilsner og deler ud

Der har været gang i maling, papir og sakse i konfirmandtimerne i Aarestrup og Haverslev Sogne.

Konfirmanderne har lavet et diakoni-projekt, hvor de har lavet adventshilsner til folk i byen. Det var især til tænkt til dem, der sidder alene og i denne tid ikke har så mange muligheder for at ses med andre og til dem, der bor på plejehjemmet Haversdal. Diakoni betyder tjeneste i betydningen at vi er i Guds tjeneste i forhold til vore medmennesker, og vi har i undervisningen talt om, hvordan det forhåbentlig ville bringe glæde hos dem, der fik en uventet hilsen fra de unge mennesker.

Der blev malet kristne julesymboler på glas og lavet pynt til små juletræer. Der var et lys og en lysestage for at minde om håbet, som blev født julenat og tændte lys i mørket. Og så brugte konfirmanderne en hel dag på at bage pebernødder og lave havregrynskugler, som også var en del af deres hilsen.
Endelig lavede konfirmanderne et brev med ønske om en glædelig advent og jul – og med et håb om, at det snart må være muligt at mødes i fællesskaber igen.

Det var en stor glæde for de unge mennesker at ringe på hos de udvalgte og dele deres hilsen ud. De var lidt nervøse i begyndelsen, men de mange glade smil hos modtagerne var en stor oplevelse for konfirmanderne, der virkelig oplevede, at de havde været en del af noget særligt. Tak for glade smil hos jer, vi kom ud til og for glædesudbrud, der satte sig spor i de unge mennesker.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler