søndag, juni 16, 2024

Fyrværkeri salg på vestermarksvej i Nørager

På Vestermarksvej 25 i Nørager har der været travlt med at gøre klar til årets fyrværker salg.

Tobias Timmermann, der er indehaveren af fyrværkeriudsalget, er dog blevet hårdt ramt af regeringens corona nedlukning. Tobias fortæller “Da vi hørte de nyeste restriktioner, blev jeg helt bleg. Jeg har købt fyrværkeri ind for over 30.000 kr. og det står vi nu til at brænde inde med.

Vi må først sælge vores varer fra den 27. december. og restriktionerne træder i kraft allerede den 23. december. Det kan kun gøre skade på vores forretning”

Dennis var dog hurtig til at finde en løsning. “Løsningen er langt fra perfekt, men det er den eneste måde der kan sælge og købes krudt på i år.” fortæller han og fortsætter “Jeg fik fat i beredskabsstyrelsen. Her var de klar over at det her kom til at ramme årets fyrværkerisalg hård, de havde derfor på forhånd en løsning klar. Vi bliver godkendt til at må sælge allerede fra d. 19. december af og frem til d. 23. Her kan folk komme forudbestille fyrværkeriet, betale det og efterfølgende hente det fra d. 25. til den 31. december.”

  • 19. december – 23. december – Kl. 9 – 20
    Bestil og betal dit fyrværkeri. aftal hvornår du vil hente det.
  • 25 december – 31. december – Kl. 10 – 20  (31. dec kl. 10 – 14)
    Afhent dit fyrværkeri på det aftalte tidspunkt på Vestermarksvej 25

Dennis Timmermann siger at det er helt ekstraordinært at der bliver åbnet for at bestilling før den 27. december. Han håber at han kan nå at få kunderne givet besked om muligheden sådan de kan nå at få fyrværkeri til årsskiftet.

 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler