onsdag, maj 29, 2024

Et festligt farvel efter 9 års skolegang

NØRAGER: Onsdag den 23. juni ved 17-tiden begyndte Sortebakkehallerne at emme af liv. Det var nemlig i år besluttet at flytte Sortebakkeskolens dimissionsfest til hallerne, så elever, forældre og lærere meldte deres ankomst til en hyggelig aften i hinandens selskab. 

Efter en fantastisk EM-dimissionstale af skoleleder Gitte Rubæk og lidt, til lejligheden, velvalgte sange, blev ordet givet frit og klasselærerne fik mulighed for at sige ordentligt farvel til deres elever gennem gode taler og sjove indslag – og så skulle eleverne naturligvis have udleveret deres afgangsbeviser.

Tusind tak for de sidste tre år til alle eleverne på 9. årgang. Og tak for en dejlig aften i jeres og jeres forældres selskab – vi ønsker jer alt det bedste i fremtiden!

Fra alle os på Sortebakkeskolen

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler