lørdag, juli 13, 2024

Nyt fra Rebild Bibliotekerne: Jesper Stein i Kig ind og mange flere aktiviteter

Her midt i sommerferien har man på Rebild Bibliotekerne travlt med at blive klar til efterårets mange aktiviteter.

Her kommer en forsmag på noget af det. Man kan læse mere på rebildbib.dk, samt se annoncen andet sted i avisen. 

Skriv dine erindringer foregår på Terndrup Bibliotek.

Skriv dine erindringer
Mange kommer på et tidspunkt i tanke om, at det kunne være rart og interessant for en selv, for børn og børnebørn og måske for ”eftertiden” at nedskrive nogle af de oplevelser, man har haft. Måske er miljøer og omgivelser endnu ikke helt forsvundet, men meget er i hvert fald fuldstændigt anderledes. Men hvordan griber man det an? Hvad skal man vælge at fortælle? Hvordan gør man sin beretning levende? Og hvad skal slutproduktet egentlig være? 

Underviser på ”Skriv dine erindringer”, forfatter Pia Grandjean Odderskov.

Alt dette og mere til kan man få svar på, hvis man tilmelder sig et forløb på 5 onsdage i september på biblioteket i Terndrup. Underviseren er forfatter Pia Grandjean Odderskov, som med godt humør og masser af erfaring vil inspirere deltagerne og præsentere nogle af de redskaber, som kan bruges til at få historierne kaldt frem og skrevet ned. 

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med. Alle kan skrive og alle har haft unikke øjeblikke i deres liv, som fortjener en fortælling. Der er garanti for en rar og hyggelig stemning på holdet! 

Bibliotekar Katrine Jahn Knudsen præsenterer spændende bøger.

Fantasy-booktalk
er for dig, som er 14-19 år og vild med fantasy-genrens helt særlige univers. På Støvring Bibliotek vil bibliotekar Katrine Jahn Knudsen præsentere en bunke spændende bøger. I fantasy-romaner møder vi ligesom i eventyrerne overnaturlige væsner, magi og trolddom, og det gode i kamp mod det onde. Dog rummer fantasygenren mere action, mere komplekse verdener og dybere personskildringer. 

Mød Jesper Stein i Kig Ind, Nørager.

Forfattermøder
Der skal naturligvis også nævnes ét af de helt store forfatternavne, Jesper Stein, som kommer til Kig Ind i Nørager med fortællingen om sin selvbiografiske roman Rampen, som i et suverænt felt vandt Læsernes Bogpris 2021. 

Jesper Stein er en anerkendt krimiforfatter, men har i Rampen skrevet hudløst ærligt om sin families opløsning og sine egne dæmoner. 

I Støvring er det Jonas T. Bengtsson, som har skrevet den flot anmeldte roman Fra Blokken, om tre venner fra underklassen i Københavns Nordvestkvarter. Han har selv boet i kvarteret og fortæller medrivende om skriveprocessen og om at få inspiration fra miljøet.

Barselstræf og babyrytmik. For familier med helt små børn er biblioteket også et rum, som er værd at besøge. Er man på barsel, kan man se frem til en sæson med de populære barselstræf på Støvring Bibliotek, ligesom der vil være babyrytmik på alle fire biblioteker i løbet af efteråret. 

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler