torsdag, april 18, 2024

Kig ind klar med nyt program 2021-2022

NØRAGER: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager Har afholdt deres årlige årsmøde, og udsender i disse dage et nyt spændende program for den nye sæson.

Formand Poul Larsen aflagde en god beretning, men lagde ikke skjul på, at året 2020 gav en masse udfordringer pga. corona-restriktioner. – Men vi er optimistiske, og håber og tror på, at vores publikum og brugere af huset trænger til oplevelser og samvær og dermed tager imod vores tilbud. Nogle få aflyste arrangementer har vi fået om booket til den kommende sæson, fortæller formanden.

Bestyrelsen har benyttet coronanedlukningen til at få malet, monteret bagtæppe til scenen og skabe i kreativ værksted. Der blev rettet en stor tak til Jutlander Fonden for støtte til disse udgifter. Der var også en stor tak til alle de frivillige, der yder en stor indsats i huset.

Formanden berettede om bestyrelsens udfordring med at ansætte en ny daglig leder, som blev Torben Thulstrup fra Nørager. Der var en stor tak til Birgit Jensen for mange års engageret indsats.

Der var genvalg til Poul Skriver, Peder Nielsen og Else Vestergaard. Nyvalgt blev André Ellegaard.

Den ny sæson starter ud med besøg af Himmerlands Teater med forestillingen  Cafè Bernina i Rebild Kommunes Kulturuger i september.  Programmet omfatter desuden musikaftener inden for forskellige genrer. Efteråret byder på en udsolgt koncert med Ib Grønbech, musikalsk show med Anders Bircow og i det nye år har man en skotsk/irsk aften med Fjordfolk og koncert med Wild Rose Country Band.

Anders Virchow.

Rebild Kommune har afsat midler til kickstart af kulturlivet i 2021-22.  Dette er Kig Ind en del af, hvor man afvikler en Syng Dansk Aften med Zenobia. Der vil være fri entrè. 

En Adventssangaften, Syng Dansk Aften og foredrag afvikles i samarbejde med Nørager Pensionistforening.

Af foredrag kan nævnes Familie på farten – Canada og Alaska, Sange fortæller  ved Anette Kjær, og en forfatteraften m/ Jesper Stein i samarbejde med Rebild Bibliotekerne.

Igennem sæsonen sørger kunstudvalget for seks udstillinger i løbet af året, hvor hver udstilling begynder med en fernisering.

De faste ugeaktiviteter begynder også her i august/september. Her kan bl.a. nævnes billard, malecafé, kreativ værksted, scrapbooking, strikkecafè, knipling, korsang, motion og samvær for kræftramte, samværsgruppe, folkedans og humørdansere. 

Kig Ind glæder sig til at byde alle velkommen. 

Se annonce.

Fjordfolk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler