lørdag, juli 13, 2024

Dobbelt op på Film i Skoven

Fredag og lørdag inviterer Kinorevuen til gratis Filmfest i Skoven ved Store Økssø. 

De grønne slagtere.

Fredag aften spiller ”De Grønne Slagtere”, en klassiker inden for grotesk humor. Lørdag er det den familievenlige og hylende morsomme ”F for Får 2 – Fårmageddon”.

Kinorevuens daglige leder, Flemming Jensen, fortæller, at den ekstra forestilling ved søbredden blev en mulighed efter aflysningen af Skørping Byfest, hvor biografen har tradition for at vise film under åben himmel ved Skørping Centeret. De lokale sponsorer var med på ideen om to gratis film ved Økssø, og det samme var Jespers Rejsebio.

Kinorevuen håber, at mange lokale gæster finder vej til søen og vil være med til at lave en sensommerfest under åben himmel.

Filmen er den første af Anders Thomas Jensens perlerække af sorthumoristiske klassikere, senest Retfærdighedens Ryttere.

Den byder blandt andet på Mads Mikkelsen i rollen som slagteren Svend Sved, og Ole Thestrups filosofiske foredrag om pølsens natur.

Lørdag aften viser Kinorevuen familiefilmen “Fårmageddon” samme sted, og det bliver samtidig den officielle åbning af Rebild Kulturuger.

Traditionen tro medbringer publikum selv magelige stole og varme tæpper.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler