onsdag, maj 29, 2024

Fest for de frivillige

REBILD: Fredag den 24. september holder Rebild Kommune og Frivilligcenter Rebild fest for alle de frivillige, der året rundt gør en uvurderlig indsats som aktive ildsjæle i foreninger og fællesskaber rundt om i hele kommunen.

Festen foregår i Skørping Idrætscenters Cafeteria, og alle frivillige er velkomne. 

Frivillig Fredag er en årligt tilbagevendende begivenhed. Den sidste fredag i september fejrer man rundt i hele Danmark de frivillige og deres fantastiske indsats. I Rebild kommune består årets festaften af inspirerende foredrag om frivillighed, lokal livemusik, lækker mad og uddeling af Frivilligrådets spritnye pris; Initiativprisen, som overrækkes af borgmester Leon Sebbelin. 

Temaet for dette års Frivillig Fredag er ”Lokale stemmer”, og festen bliver da også skudt i gang af en af vores kendte lokale stemmer, nemlig formand for Sundhedsudvalget Lene Aalestrup. Lene vil åbne festen og byde de mange gæster velkommen. Herefter gives ordet til endnu en lokal stemme; Julie Mackenhauer, der er tidligere formand for Skørping Idrætscenter. Julie vil fortælle om arbejdet med udviklingen af idrætscentret. 

Efter Julies oplæg overlades mikrofonen til en mindre lokal stemme; filosof og forfatter Peter Astrup. Peter Astrup vil fortælle om værdien af frivilligt arbejde, og de der har hørt ham tale før, kan garantere, at det nok skal blive underholdende.

Beriget af lokale og nationale stemmer vil festens gæster efter Astrups foredrag få serveret lækre tapas, vin og andet godt. 

Med maverne fyldte er det tid til lune historier, sang og musik, når Peter Borup, Leah Jacobsen og Peter Aldahl med deres show Pubcrawl tager publikum med på en musikalsk rundtur til lokale beværtninger.

Inden formanden for Kultur- og fritidsudvalget, Gert Fischer, afslutter den festlige aften, vil borgmester Leon Sebbelin løfte sløret for, hvem der bliver den stolte vinder af Frivilligrådets nye pris, Initiativprisen. 

Rebild Kommune og Frivilligcenter Rebild ser frem til at fejre alle kommunens frivillige ildsjæle. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler