onsdag, maj 29, 2024

Gratis mad ved spis sammen aften i Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager

Foreningen til integration af flygtninge i Nørager kører nu igen på fulde omdrejninger, efter et år med diverse Corona restriktioner.

Foreningen var for 14 dage siden vært på en tur til Djurs Sommerland, med byens flygtninge. I denne tur deltog der små 50 personer. I sidste uge gik turen til Zoologisk have i Aalborg. 

Fredag den 24. september er foreningen  klar til en spis sammen aften, hvor byens flygtninge mødes med de lokale beboere omkring et måltid mad. 

Der serveres både afrikansk, syrisk og dansk mad, så at der er noget for enhver smag. Maden er tilberedt af flygtninge, der er villige til at fortælle om, hvilke ingredienser maden er lavet af. Den anrettes på et stort ta’ selv-bord.

Foreningens bestyrelse håber på stor tilslutning til samværet, og at de lokale beboere vil blande sig med de deltagende flygtninge for at få en god snak hen over bordene om lokale emner. Aftenen er præget af hyggeligt samvær. Der holdes auktion over sponsorerede gaver. Aftenens øvrige program er endnu i støbeskeen, idet der er nogle aftaler der endnu ikke er helt afklaret

– Denne gang er maden gratis for samtlige deltagere. Det er foreningens tak for alt det tøj, fodtøj, sengetøj, legetøj og køkkentøj, som beboere på egnen har foræret til flygtningene, men her op til vinter modtager vi stadig gerne brugte effekter, tilføjer foreningens formand, Ellen Christine Vestergaard, Nørager.

I byen er stadig bosat ca. 50 flygtninge.

Alle de aktiviteter, som foreningen står bag kunne ikke lade sig gøre uden tilskud fra kommunen og flere lokale sponsorer.

Foreningen modtager støtte fra Lokalrådet i Nørager –Jutlander Bank Fonden- Lions Club Rebild og Dansk Flygtningehjælp.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler