onsdag, april 17, 2024

Socialdemokratiet har sat holdet!

Af Peter Hansen, gruppeformand og borgmesterkandidat, Socialdemokratiet

Socialdemokratiet Rebild har sat holdet til kommunalvalget. Klaus Anker Hansen var fraværende ved fotograferingen.

REBILD: Så er Socialdemokratiet i Rebild klar med kandidatlisten til det kommende kommunalvalg. Det er en liste med 10 kandidater, hvoriblandt 5 er nuværende byrådsmedlemmer. De 5 byrådsmedlemmer er Peter Hansen, Rasmus Rask, Thøger Elmelund Kristensen, Morten Lem og Poul Erik Nørnberg. – Det glæder mig rigtigt meget, at næsten hele vores byrådsgruppe genopstiller. Men det gør mig også ked af det på Allan Jægers vegne, at han på grund af helbredsmæssige årsager har besluttet ikke at genopstille, fortæller gruppeformand og borgmesterkandidat Peter Hansen.

Blandt de øvrige fem opstillede er André Ellegaard Jensen, der er bosiddende i Nørager. Udover at være aktiv i Socialdemokratiet er han også aktiv i Menighedsrådet, Lokalrådet, Kig Ind og Lokalhistorisk Arkiv i samme by. Han får følgeskab af Rasmus Høgh Nørskov, der er uddannet elektriker og bosiddende i Støvring. Rasmus har i mange år været aktiv i fagbevægelsen.

En gammel kending er tilbage på den socialdemokratiske liste – nemlig af Klaus Anker Hansen fra Støvring. Han har 16 års erfaring med sig som byrådspolitiker. Klaus er tidligere skolekonsulent og har de seneste år været konsulent i DBU. I dag er han naturformidler og naturfotograf samt medlem af Det Grønne Råd i Rebild Kommune. 

Thomas Bach Jacobsen er næste navn på listen. Thomas har i omtrent ti år boet i Støvring. Han deltager aktivt i forældreråd og fungerer også som træner i den lokale fodboldklub. 

Den sidste kandidat er Joan Bjerregaard. Hun kom til Støvring fra Ravnkilde for lidt over et år siden. Joan er uddannet anlægsgartner og har igennem arbejdet i flere år været valgt som sikkerheds- og tillidsrepræsentant. Desuden har hun i mange år varetaget opgaven som sergent for kommunikations- og signaltjenesten inden for hjemmeværnet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler