torsdag, juni 13, 2024

Julefrokost i Sortebakkehallerne

NØRAGER: De fire foreninger SHK, Rørbæk IF, NIF og SGF glæder sig til at byde velkommen til alle, der har lyst til at fejre, at man kan være sammen igen. 

I år vil man få julemenuen fra Madkontoret i Hobro, og som de skriver på nettet, så elsker de at lave mad. De sætter en stor ære i at gøre det godt, med gode og friske råvarer. De har lovet at sætte en ”lækker julebuffet” sammen til den tiltrængte julefrokost i år. 

I år vil der være levende musik hele aftenen. Arrangørerne har besluttet, at aftenen skal være en,  alle vil huske i meget lang tid. Som start på en ny periode uden man skal være bange for sygdom. Der er engageret det kendte danseorkester Cats. Cats er et party- og danseorkester bestående af professionelle musikere, der altid leverer musik af højeste kvalitet og god stemning! Tilsammen har bandets medlemmer over 1000 jobs på samvittigheden og har stor erfaring i at spille til alle slags arrangementer. Med et bredt udvalg af numre helt tilbage fra 70’erne og frem til i dag, er der altid noget for enhver smag. 

Samtidig har man engageret den irske troubadour og entertainer Tom Donovan. Han er en ægte irsk troubadour, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. 

Festudvalget håber, at netop denne blanding af underholdning, dansemusik, lækkert mad og godt selskab vil gøre aftenen uforglemmelig.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler