torsdag, april 18, 2024

Ugens film i Kinorevuen

SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Ghostbusters: Afterlife
Fra instruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman, kommer det næste kapitel i det originale “Ghostbusters”-univers. Da en singlemor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod i en lade.

Bag om filmen: Forestil dig, at du som 6-årig er på arbejde med din far, som er ved at optage én af de mest ikoniske scener fra én af de mest ikoniske 80’er-film: Da Skumfidusmanden eksploderer i Ghostbusters. Instruktøren bag var Ivan Reitman, sønnike hed Jason. 37 år senere står Jason Reitman bag kameraet på en ny Ghostbusters-film, mens farmand er producent.

Selvom Ivan og Jason Reitman deler efternavn og branche, har de to filmskabere arbejdet i hver deres retning. Ivan Reitman var i 80’erne og 90’erne en populær komedie-filmskaber med flere blockbusters i ærmet, mens sønnen er en uafhængig indie-filmskaber. 

Men som verdens første Ghostbusters-fan kom det helt automatisk: idéen om, at en 12-årig pige finder noget af spøgelsesjægernes udstyr i en lade. Hermed blev Ghostbusters: Afterlife vækket til live. 

Duften af roser
Skønheden findes, hvor du mindst venter det…

Tidligere var Eve og hendes landsted en af verdens mest hyldede skabere af nye roser. Nu ligger gården  stille hen, og hendes livsværk er på  grænsen til at gå enten bankerot eller  blive opkøbt af områdets største gård.

Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale arbejdsformidling. De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud  for Eve. Men lige så stille opstår  der en gensidig forståelse de fire  imellem, af, at de har brug for hinanden for at lykkedes – som virksomhed og som mennesker.

Sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs. 

La Fine Fleur er en klassisk feel-good film i stil med De Urørlige. Modsætninger mødes og smuk musik opstår i en verden af smukke roser og guddommelige  dufte.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler