torsdag, juni 13, 2024

Stor løbeglæde i Haverslev

HAVERSLEV: Løbeklubben, Run For Fun i Haverslev Idrætsforening, kan i år fejre 10-års jubilæum.

For 10 år siden, var vi tre løbere, som blev enige om, at vi ville prøve at starte en løbeklub i Haverslev. Vi løb alle tre i forvejen, men syntes også det kunne være spændende at få andre til at synes om motionsformen, at løbe. Og her 10 år senere, må vi sige, at vi synes, det er lykkedes meget godt.

Run For Fun har igennem årene vokset sig større og større, og lige inden Coronaen ramte os, var medlemstallet lige omkring de 100, så ja, vi er stolte – missionen lykkedes.

Igennem årene har der været mange oplevelser, men de største er altid når et nyt begynderhold har gennemført deres første fem km-løb, at se nogle som lykkes med noget som de ikke tænkte muligt, det er det, der er med til at gøre det sjovt at være frivillig i klubben. 

Mange andre løbere har gennem årene sat sig personlige mål, og så er det lige meget om det er 10 km, halvmarathon, marathon eller 100 km, så er det altid en stor fornøjelse, at se den kæmpe opbakning der er fra alle klubbens medlemmer.

Da vi startede for 10 år siden, besluttede vi at vores motto skulle være – ”Du skal aldrig løbe alene”, dvs. når man kommer i Run For Fun, så kan du være sikker på der er nogen der tager sig af dig. Der er altid instruktører på alle hold, som sørger for at alle ”mand” er med hjem. 

Vi var også enige om, at vi ville være en social klub, der skulle være plads til at samle medlemmerne til forskellige sammenkomster i løbet af året, som juleafslutning, sommerafslutning, oktoberfest mv. Det sociale går igen på vores klubaften om torsdagen, hvor vi altid samles til fælles information og fælles opvarmning inden vi fordeler os på de forskellige hold. Ligeledes mødes vi efter løb, hvor der er frugt, mv. og en snak i klublokalet.

Fejring af vores 10-års jubilæum bliver i løbet af foråret, hvor der bliver mulighed for at deltage i 5 km, 10 km, halvmarathon og marathon.
Af Joan Aarenstrup Straarup

Løberne til sommerafslutning.
Årets fighter 2021, Alexander Wingreen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler