søndag, maj 19, 2024

Fernisering med nytårstaffel i Kig Ind i Nørager

NØRAGER: Nørager Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind byder 2022 velkommen med en ny og spændende udstilling med to dygtige kunstnere. Ferniseringen bliver fejret med nytårstaffel søndag eftermiddag den 23. januar, hvor digter og billedkunstner Kasper Anthoni fra Aalborg kommer og læser digte op. 

Det bliver en festdag og kunstudvalget er glad for, at huset er åben igen og kan få året skudt godt i gang. Det er dejligt med noget nyt på væggene og liv i huset. De to kunstnere er Elisabeth Weldingh fra Hobro og Birgit Rønnau fra Skørping.

Elisabeth Weldingh opfatter sig selv som billedmager eller mønstermager, der udforsker former og farver på flere forskellige måder, f.eks. som maleri, som smykker og som broderi. I øjeblikket arbejdes der primært med broderede smykker. På udstillingen vil primært være korsstingsbroderede smykker, men også butterfly og andre mindre, fortrinsvis broderede ting.

Birgit Rønnau finder stor ro og glæde ved at male. Farver i naturen, mennesker, specielt dem som ikke er skabt perfekt, er interessante for hende. Ansigter der udtrykker en sindsstemning, er en stor og spændende udfordring. Hun vil gerne ind under huden og fange deres sjæl. I nogen malerier har intuitionen og fantasien rådet. Det er en utrolig spændende proces, hvor der ofte har været forundring over hvordan underbevidstheden udtrykker sig, og hvad den vil fortælle.

Kom og mød de to kunstnere. Alle er velkomne.  Huset er vært med bobler og kransekage. Udstillingen kan ses frem til 6. marts.

Arrangementet afvikles i henhold til gældende covid 19 regler.

Smykke af Elisabeth Weldingh, Hobro.
Smykke af Elisabeth Weldingh, Hobro.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler