lørdag, juli 13, 2024

Ugens film i Kinorevuen

SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Tag min hånd
Alt kører for Maja. Hun bliver snart forfremmet til overlæge og bor sammen med sin mand, Claes, og teenagesønnen, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes meddeler, at han vil skilles og foreslår, at Maja lige logger ind på borgerservice.dk og vælger rubrikken straksskilsmisse. Tryghedselskende Maja er i frit fald og forsøger at genvinde styringen over sit liv, og kaster sig ud på gyngende grund med en skrantende økonomi, en 20 år yngre elsker og en teenagesøn i problemer. Tag min hånd er en romantisk komedie med alt det drama, der følger med, når der bliver vendt op og ned på vores forestillinger om kærlighed og meningen med livet.

Lars Kaalund debuterer som spillefilmsinstruktør med den stjernebesatte romantiske komedie Tag min hånd. Med Mille Dinesen, Ulrich Thomsen, Mia Lyhne og Troels Kortegaard Ullerup i de bærende roller udforsker Tag min hånd, hvordan man kan genvinde styringen, når livet tager en uventet drejning. Filmen er en del af denne sæson af Biografklub Danmark, og får premiere den 27. januar i Kinorevuen, Skørping.

Lamb
Et barnløst par (Noomi Rapace og Hilmir Snær Guðnason) bor på en afsidesliggende gård i det klipperige Island. En aften gør de et overraskende fund i deres fårehold. Mystikken er til at tage at føle på, men afløses hurtigt af lykke mellem det hårdtarbejdende par. Men snart mærker de konsekvenserne af at gå mod naturens vilje i dette foruroligende og atmosfæremættede drama, som er instruktør Valdimar Jóhannssons imponerende debutfilm. 

Lamb fik verdenspremiere i programmet Un Certain Regard på Cannes Filmfestival 2021, hvor den vandt prisen for bedste originale ide, siden har filmen både været nomineret og vundet priser på Strasbourg European Fantastic Film Festival 2021, Sitges International Film Festival 2021, Jerusalem Film Festival 2021 og senest er filmen blevet nomineret til European Film Award i kategorien European Discovery.
Lamb får premiere den 27. januar i Kinorevuen, Skørping.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler