lørdag, juli 13, 2024

Foråret og nye aktiviteter venter på friplejehjemmet

Efter endnu en vinter med restriktioner og forsigtighed, er Nørager Friplejehjem nu klar til at sætte nye aktiviteter i gang, båret af frivillige hænder, fortæller friplejehjemmets forstander, Susan Lundgren Hansen til Nørager Avis.

– Vi starter med to aktiviteter og venter, at der kan komme flere til efterhånden. Om mandagen kl. 14.45 har vi en fælles gåtur som udelukkende er båret af frivillige, og derudover er vi ved at starte en fredagscafé, der bliver drevet af en gruppe af frivillige sammen med vore aftenvagter. Her tænker vi, at der kan spilles forskellige spil og billard, laves kreative aktiviteter, drikkes kaffe og snakkes, spilles musik – eller hvad man nu har lyst til. Det bliver dem, der kommer i caféen, som kommer til at præge indholdet, fortæller Susan Lundgren Hansen og føjer til: – I starten er caféen for beboere og frivillige, men den åbner for byens borgere efter en prøveperiode.

Ellers glæder både medarbejdere og beboere på friplejehjemmet sig til foråret, hvor der nu er nye muligheder for udflugter i deres nye bus. – Vi er sultne efter, at der skal ske noget nu. Vi har i januar og februar, ligesom alle andre steder, døjet med corona, og vi har derfor aflyst fælles aktiviteter for en tid. Vi glæder os derfor enormt meget til at skyde alle de aktiviteter i gang, som vi har under forberedelse, og som vi har glædet os til. 

Den næste måned venter friplejehjemmet derfor både at kunne byde på gå- og køreture, fredagscafé, foredrag  og en biografaften som indvielse af de nye mørklægningsgardiner, og som nu er monteret i fælleslokalet, ”Storkereden”. 

Hvis man som frivillig ønsker at deltage i nogle af disse aktiviteter, er man altid velkommen til at kontakte forstander Susan Lundgren Hansen. Det samme gælder naturligvis for alle, der ønsker en bolig eller en rundvisning på friplejehjemmet.

Beboerne glæder sig til at komme ud i foråret i denne nye, flotte bus.
Her ses en situation fra friplejehjemmets første fredags cafè, hvor byens mangeårige tandlæge, Hans Troest, giver musikunderholdning, mens beboere spiller billard i baggrunden.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler