lørdag, juli 20, 2024

Ugens film i Kinorevuen

SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Torsdag den 10. marts kommer opfølgeren til den mest succesfulde danske 2. Verdenskrigsfilm nogensinde, Hvidstengruppen. Instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis’ storfilm Hvidstensgruppen II – De efterladte er en uafrystelig og gribende dramatisk fortælling om en dansk families ubærlige tab og totale splittelse, men først og fremmest om den tro og det håb, der på mirakuløs vis giver dem den overmenneskelige styrke til ikke at give op.  En hjerteskærende og sandfærdig skildring af kvinder, som bliver fanget i krigens gru, men aldrig holder op med at håbe…

Hvidstensgruppen II – De efterladte  starter, hvor Hvidstengruppen sluttede. Samme dag. Filmen følger Tulle Fiil og hendes søster Gerda Fiil, der dømmes til rædslerne i et tysk fængsel. Deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet. Tulle må efterlade sit barn Gulle på to år hos Tulles mor Gudrun. Vi følger Tulle og Gerda som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har, for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler