lørdag, juli 20, 2024

Lokalopvisning i Sortebakken Gymnastik Forening

NØRAGER: Efter flere aflyste arrangementer og opvisninger gennem coronatiden, var alle spændte, veloplagte og glade til lørdagens opvisning. For mange af de yngste gymnaster var det første gang, at de prøvede at vise deres kunnen foran et publikum og de klarede det fantastisk.

Pænt over 200 betalende gæster nød de mange gymnaster, der viste lidt af det, de har lært og øvet gennem sæsonen. Foreningen har enkelte hold, der ikke deltog i opvisningen fx fordi deres aktivitet ikke var egnet, men syv hold gik en smuk indmarch. Der var livlige små, smidige og adrætte unge og rytmiske voksne gymnaster, der leverede god underholdning og forhåbentligt inspirerede andre til at deltage fremover. Foreningen spænder meget vidt og har aktive i alderen fra 1 til 82 år. Opvisningen bød også på lotteri og lækker mad i cafeteriet.

– Det er dejligt, når et lokalssamfund som vores mødes til den slags, fortæller formand Dorthe Sennenwaldt, der også benyttede lejligheden til, ikke kun at takke for opbakningen, men også at efterlyse frivillige. – Når forældre støtter op om deres børns fritidsaktiviteter, kan vi sikre, at det brede udbud fortsætter, forklarer Dorthe. – Det drejer sig ofte kun om fx et par stærke arme en enkelt times tid til opvisning, men det gør en kæmpe forskel og er med til at sikre, at alle vores faste frivillige føler, at vi står sammen om at løse opgaverne. Så det ikke kun blive en håndfuld, der trækker læsset, men noget vi deler. 

– Foreningen har unge trænere, der bliver tilbudt en grundig oplæring via kurser og sparring, men da mange af dem er under 18 år, har vi brug for, at forældrene til gymnasterne vil bidrage og være den ”ansvarlige voksne”, der er til stede under træningen – og det glæder mig meget, at vi til opvisningen fik tilsagn, fra forældre, der vil hjælpe her, siger Dorthe og fortsætter: – Så kan instruktørene koncentrere sig om træningen og der er en voksen, der er til stede, hvis uheldet skulle være ude.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler