torsdag, juli 18, 2024

Åbent Hus hos den nye lægeklinik

Af Tove Hjulmann – på vegne af læge Bettina Meakin

HAVERSLEV: Speciallæge Bettina Meakin vil gerne takke for den overvældende modtagelse i  Lægeklinikken Rebild Syd i Haverslev. I den forbindelse inviterer hun til Åbent Hus fredag, den 1. april 2022, hvor hun vil være vært ved et let traktement i Medborgerhuset på Søndergade. Når dette er indtaget, vil man have mulighed for at gå ned og se den nye lægeklinik på Dahlsensvej. 

Da coronaen stadig er over os, vil der blive udvist de nødvendige hensyn, og man vil derfor blive sendt videre i små hold til den nye lægeklinik på Dahlsensvej. Lægeklinikken er nyindrettet, bl.a. med flere konsultationsrum, hyggeligt venteværelse med mulighed for at nyde en kop kaffe eller te, mens man venter.

Lægen startede op den 1. marts 2022 og har således været i gang i næsten en måned. Det var en lidt turbulent opstart, da både lægen og sygeplejersken begge blev ramt af corona. Ved hjælp fra anden side gik starten godt, og de er nu i fuldt sving med at servicere de mange patienter, der har valgt at støtte op om etableringen af en lægeklinik i Haverslev. 

Arbejdet med at få en læge til Haverslev-området har stået på igennem de seneste mange år, efter at der ikke har været en praktiserende læge i Haverslev de seneste fem år. Det er et kæmpe aktiv for Haverslev by og omegn, og det er lægens ønske og håb, at der kommer så mange patienter, så klinikken kan få tilknyttet endnu en læge.

Lægens mere langsigtede plan er, at der bliver mulighed for etablering af et Sundhedshus, hvor der udover læger vil blive tilknyttet andre faggrupper i samme hus, for derigennem at få et optimalt rum for sparring og sikre den bedst mulige behandling for den enkelte.

Det er derfor meget vigtigt, at Haverslev by og omegn støtter op og er med til at sikre et fornuftigtig patientgrundlag i bestræbelserne for i første omgang at få tilknyttet endnu en læge, men også hvis planen på længere sigt om et Sundhedshus skal lykkes.

Lægen glæder sig rigtig meget til at hilse på nuværende og kommende patienter, og håber derfor, at rigtig mange vil lægge vejen forbi fredag den 1. april 2022.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler