søndag, april 21, 2024

Kold krig og generalforsamling i Boldrup Museumsforening

Museerne er nogle af de institutioner, der har været hårdt ramt under de sidste to års coronapandemi, hvor nedlukninger, forsamlingsforbud osv. har sat en stopper for meget af museernes normale aktivitet. Boldrup Museumsforening har således også måttet aflyse en stor del af de normalt meget velbesøgte arrangementer. Nu ser fremtiden – i hvert fald lige på det område – lysere ud, og museumsforeningens engagerede bestyrelse ser nu frem til for alvor igen at invitere gæster indenfor og indbyder i første omgang til den årlige ordinære generalforsamling, torsdag den 7. april.

Efter generalforsamlingen vil Nordjyske Museers direktør, Lars Christian Nørbach, holde et foredrag om koldkrigsbunkeren REGAN Vest og kold krig, et emne der – desværre – er blevet højaktuelt efter Ruslands rædselsvækkende invasion i Ukraine.

– Det har unægtelig været en noget besværlig periode at være museumsforening i. Alene det at få gennemført medlemstegningen har været noget af en udfordring, og vores arrangementer, som er det, vi primært brænder for, har vi måttet aflyse igen og igen. Så nu står vi i startboksen og skraber og glæder os bare til at komme i gang igen for alvor, fortæller foreningens formand Bjarne Hansen, Kgs. Tisted.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler