tirsdag, juni 25, 2024

Læge Bettina Meakin havde åbent hus

Fredag den 1. april 2022 havde Bettina Meakin åbent hus i forbindelse med, at hun åbnede Lægeklinikken Rebild Syd i Haverslev den 1. marts 2022.

Der var stor tilslutning til arrangementet i Medborgerhuset.


Af Tove Hjulmann
HAVERSLEV: Læge Bettina Meakin kunne endelig, efter ca. 1 års forarbejde, slå dørene op til sin nye lægeklinik i Haverslev ved et Åbent Hus arrangement fredag den 1. april 2022. Rigtig mange lagde vejen forbi til et let traktement i Medborgerhuset, hvorefter der var mulighed for at gå over for at se den nye klinik i små hold. Ombygningen af to tidligere boliger på Dahlsensvej til den nye lægeklinik er blevet rigtig flot.

I sin velkomsttale takkede lægen for den store opbakning fra Haverslev by og omegn, der har gjort det muligt for hende at få sin helt store drøm til at gå i opfyldelse.

Der var efterfølgende tale fra byrådsmedlem Peter Hjulmann, der bød hende velkommen på vegne af Rebild kommune. Den næste i talerækken var Anni Hyldgaard fra Haverslev/Ravnkilde Lokalråd, der bl.a. pointerede vigtigheden af, at der er kommet en læge til Haverslev for at styrke videreudviklingen af byen.

Netop denne udvikling håber lægen også meget på, da hendes plan på den lange bane er, at der kommer et tilstrækkeligt patientgrundlag til, at der i første omgang kan blive tilknyttet endnu en læge til klinikken og på længere sigt etablere et større sundhedshus med flere faglige kompetencer.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler