torsdag, april 18, 2024

Kold sæsonstart – men brandvarme scores i Volstrup-åbning

Datoen sagde forår, men det gjorde temperaturen ikke, da der blev afviklet åbningsturnering i Volstrup Golf Klub den første søndag i april.
Men golfspillere er vant til lidt af ”vejrt” – og 100 medlemmer havde også trodset vejrudsigten og meldt sig til årets første turnering. Først var klubben vært for kaffe og rundstykker, og efter standerhejsning og lidt skønsang blev banen indtaget til en gunstart.

A-rækken blev afviklet som slagspil, mens de øvrige tre rækker spillede stableford. Førstnævnte blev vundet af Kenneth Hansen med brutto 68 – to bedre end Tue Vad og Leif Nielsen, der blev toer og treer, mens Lars Dalsgaard Kristensen tog sig af fjerdepræmien med en 72’er.

I B-rækken vandt Peter Bugge med 39 point – samme antal som Tommy Jønsson på andenpladsen. Allan Jensen lavede 38 point, mens Linda Plougstrup snuppede den sidste præmie med 37 point.

I C-rækken var der også en Bugge øverst på skamlen – nemlig farmand Hans Bugge, der lavede hele 44 point. Troels Kristensen blev toer med 39 point – henholdsvis et og to point bedre end Carsten Røjkjær Jensen og Finn Brøndum på tredje- og fjerdepladsen.

Turneringens point-topscorer kom i D-rækken, som Tamas Nagy vandt med hele 48 point. Det giver et stort spring ned i handicap. Samme vej må Allan Flarup også med sine 43 point. Birgit Lund Jacobsen blev treer med 40 point – tre bedre end Conni Stensgaard på fjerdepladsen.

Der var også præmier til nærmest pinden på to af par-3 hullerne. På hul 2 slog Allan Flarup den perfekte flækker op til 1,42 fra pinden. Erik Kjeldsen var tættest på hul 17 med 3,72.

Dagen sluttede som den startede – inde i varmen i indendørscentret, som nok kan vente besøg af en del golfspillere den kommende tid, hvis temperaturen fortsætter omkring frysepunktet.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler