tirsdag, juni 25, 2024

Sæsonafslutning i Nørager Pensionistforening

NØRAGER: Med forårets komme har Nørager Pensionistforening afsluttet vintersæsonen med et arrangement i Kig-Ind.

Anette Kjær tog forsamling med på en tur i Højskolesangbogen og gav mange gode oplysninger om de valgte sange og om sangbogens mangeårige historie. Undervejs var der et velbesøgt ostebord arrangeret af Kirsten og Børge Vestergaard. 

I pausen orienterede N.C. Møller fra MidtBus om en tur til Svendborg i juli måned med besøg i Svendborg Teater, hvor revyen Rottefælden afvikles. Det er sæson nr. 138 i Danmarks ældste revy.

I april afviklede foreningen den traditionelle modeopvisning, hvor der blev vist dametøj fra Ellen Kristensen v/ Gitte Laustsen i Nørager og herretøj fra Din Tøjmand v/ Finn Bisgaard i Farsø. Forretningerne og de otte lokale aktører høstede positive tilkendegivelse for indsatsen.

Anette Kjær fortæller om sangen, der skal synges om lidt.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler