torsdag, juni 13, 2024

Vær med til at gøre en forskel på Nørager Friplejehjem

NØRAGER: På Nørager Friplejehjem er der en lang række aktiviteter til glæde for beboerne. For at kunne afvikle disse aktiviteter betyder det ofte ekstra hænder, og derfor er friplejehjemmet afhængigt af frivillige. 

Der er en lang række opgaver, som de frivillige kan hjælpe med. Det er alt fra “fortæller” på udflugter til en tjans ved fredagscaféer og koncerter. Har man lyst til at hjælpe med de kreative aktiviter, er der der både musik og sang samt strikke- og maleklub.

Friplejehjemmet har en ambition om at øge omfanget af aktiviteter, så derfor er alle der er interesseret være en del af de frivillige meget velkomne til at kontakte Forstander Susan Lundgren Hansen for mere information.

Måske har man lyst til at være en del af holdet, som arrangerer fredagscafé.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler