lørdag, juli 20, 2024

9. klasses afgangselever sagde farvel til Sortebakkeskolen

NØRAGER: Følgende elever er dimitteret fra Sortebakkeskolen juni 2022:

9A Bastian Fredberg Grøntved, Dagmar Thulstrup Jensen, Frederikke Madsen, Freja Amalie Bonde Møller Sørensen, Jakob Fruergaard-Roed, Kim Winfeld, Klara Vejen Hornbech, Laura Barinova, Laura Simei Dahl Linde, Leyton Bæch Mellish, Mads Hald, Magnus Kjær Andersen, Marc Dixen Riis Pedersen, Maria Lauge Jakobsen, Mathias Christensen, Mathias Hedegaard Jensen, Mathilde Stork Svane, Mikkel Grundtvig Jespersen, Nicole Liv Bilskov Sørensen, Nikolaj Bøgh Poulsen, Patrick Nørgaard Bærentsen Andersen, Paula-Elena Vieriu, Sebastian Erik Sørensen, Signe Kristensen, Sille Brusgaard Dahl og Victoria Engberg.

9B Clara Stubberup Ebeling, Emil Bjerggaard Midjord, Emilie Kirstine Nielsen, Frederikke Olesen, Ida Marie Pårup Lund, Julia Meszko, Karoline Øskov Olesen, Katrine Mulvad, Marcus Birkebæk Jørgensen, Mikkel Wilson Buus Jensen, Mille Kirch Lemvight Nielsen, Nicklas Horsdal, Nicolaj Aleksander Jensen, Pernille Krebs Eilertsen, Rosha Samet, Sebastian Vingborg, Severin Rønne Ugilt Hansen, Sidsel Bundgaard FoghTilde Marie Henriksen, Tilde Vittrup Olesen, Tobias Toft Petersen og Zilas Gaardbye Madsen.         

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler