søndag, maj 19, 2024

Sjov dag på Mejlby Efterskole med ukrainske børn

Ringridderløb med en trillebør.

10. kl. på Mejlby Efterskole har et fag, der hedder ”Aktivitetsplanlægning”. Her havde man arrangeret en rigtig sjov dag for de ukrainske børn på Sortebakkeskolen i Nørager.

Eleverne havde selv fremstillet invitationer, planlagt og gennemført dagen. 

To af eleverne, Thyra og Jakob, har skrevet en beretning fra dagen:

– De ukrainske børn kom til Mejlby Efterskole den 9. juni med bussen klokken 8.45. De blev ført ned til spisesalen, for at få information vedrørende dagens forløb.

Børnene blev delt op i to grupper, hvor der også deltog elever fra Mejlby Efterskole.

Eleverne i 10. kl. havde planlagt en masse aktiviteter på skolen. Første gruppe blev sendt på en skattejagt, og den anden gruppe blev tilbage i spisesalen for at lave blindsmagning. Efter det var der ringridderløb, hvor hesten var en trillebør.

Man kunne også få en skridttur på hesteryg. Der var mulighed for at lave aktiviteter i hallen fx. fodbold, hockey, høvdingbold, hoppe i trampolin osv. Da alle var færdige med deres aktiviteter, skulle man ind for at spise frikadeller og kartofler med brun sovs. 

Da børnene var taget hjem, snakkede eleverne fra 10. klasse om, at det havde væreet en meget hyggelig dag, og det var spændende, at have børn fra udlandet på besøg.

Tid til frikadeller.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler