torsdag, maj 23, 2024

Open Air koncert i Nørager

Godt 575 tilskuere overværende koncerten med Tørfisk.

NØRAGER: Torsdag den 23. juni stod den på hygge, god mad, sol og Open Air koncert på Nørager Friplejehjem.

Tidlig morgen tændte Onsild Slagtehus op for grillen i gårdhaven, hvor dagens menu bl.a. stod på grillstegt pattegris. Vejret viste sig heldigvis fra den pæne side – så husets beboere og deres gæster valgte at nyde aftensmaden i gårdhaven. 

Klokken 18 kunne man så gå ud på friplejehjemmets parkeringsplads, hvor den lokale vognmand Haferbier havde stillet en trailer til rådighed som scene.

Her kunne Tørfisk så give plejehjemmets beboere, personale og gæster samt byens borgere deres første open-air koncert i Nørager.

Forstander Susan Lundgren Hansen bød de ca. 575 tilskuere velkommen til den gratis koncert, og mange af de fremmødte tilskuere kvitterede med frivillige donationer som Nørager Friplejehjem vil bruge på nye aktiviteter m.m. for beboerne.

– Vi er helt overvældede over den store interesse og opbakning for arrangementet lyder det enstemmigt fra både personale og beboerne på friplejehjemmet.

Midlerne til selve koncerten har friplejehjemmet fået fra Socialstyrelsens pulje til styrkelse af oplevelsesindustrien.

Efter koncerten holdt borgerforeningen Sct. Hans på plænen foran friplejehjemmet, så beboerne også kunne sidde ude på friplejehjemmets to altaner og se med.

Onsild Slagtehus tændte op i grillen.
Beboerne nød Sankt Hans-bålet fra altanerne.


Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler