søndag, maj 19, 2024

60 års jubilæum på Sortebakkeskolen

Sortebakkeskolen  i Nørager blev indviet i 1962, da Tisted-Binderup-Durup  og Rørbæk-Grynderup-Stenild kommuner sammen byggede den nye store centralskole udenfor Nørager, som afløser for de otte skoler, der dengang lå i området.

I 2022 har skolen således 60-års jubilæum og har i den anledning fundet festtøjet frem og gjort sig klar til at tage mod forhåbentlig hunderedevis af gæster, når den store begivenhed skal fejres. 

Den 24. september er alle tidligere elever – over 18 år – og tidligere ansatte indbudt til stor fest på skolen, for at markere og fejre det runde tal.

– For 10 år siden fejrede vi også skolens 50-års dag, og det var en kæmpe succes, hvor skolen var proppet med gamle elever og ansatte. Det var en fest, der stadig snakkes om, og vi synes derfor, vi ville gentage succesen i år. Det er en helt speciel oplevelse at møde sine gamle skolekammerater og lærere efter så mange år, fortæller skoleleder Gitte Rubæk.

Sortebakkeskolens ledelse – skoleleder Gitte Rubæk, viceskoleleder Lotte Aggerholm og serviceleder Aage Olesen – er alle gamle elever på skolen, ligesom også alle deres børn har været elever på skolen. De tre ledere har derfor et helt specielt forhold til ’Den Gamle Dame’.

– Det var en fantastisk skole at være elev på, og selvom det var i begyndelsen af ’80-erne, jeg var elev på skolen, har jeg stadig kontakt til flere af mine gamle klassekammerater og lærere, og jeg glæder mig helt vildt til dels at møde mine egne skolekammerater, men også til at opleve de mange glade gensyn og snakke, der vil være sådan en aften. Så vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil tage mod invitationen. Vi gør i hvert fald alt, hvad vi kan, for at det skal blive en rigtig god dag –  Sortebakkehallerne bliver gjort klar, der bliver lækker mad og et godt orkester, og i løbet af dagen vil det også blive muligt at komme ind på skolen og se, hvor flot og velholdt den stadig er og måske få et gensyn med sit gamle klasselokale, slutter en glad skoleleder.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler