tirsdag, april 23, 2024

March mod Ensomhed kom til Rebild kommune

Tirsdag den 20. september kom Patrick Cakirli til Rebild kommune. Patricks mission er, at gå gennem Danmark for at sætte fokus mod ensomhed. Han må kun gå, når han har nogle at følges med ellers står han stille. Patrick Cakirli går 2000 km gennem 81 kommuner og alle 5 regioner i Danmark.

Borgmester Jesper Greth holdt tale og satte fokus på bekæmpelse af ensomhed. For enden af nærmeste bord sidder Patrick Cakirli.

REBILD: FGU Himmerland, Støvring, Frivilligcenter Rebild og Rebild Kommune havde i fællesskab planlagt både at skulle ud at gå med Patrick, arrangeret fællesspisning med Patrick og borgere fra Rebild om aftenen, sørget for hans overnatning, samt sendt Patrick afsted igen onsdag den 21. september fra Støvring Rådhus mod Aalborg.

Tirsdag den 20. september viste sig fra sin bedste side med flot solskinsvejr. Det betød, at der både var stor tilslutning til Patricks gåtur og til fællesspisningen på FGU Himmerland. Eleverne havde forinden haft projektuger om ensomhed/fællesskab, hvilket gæsterne fik en orientering om.

Rebild Kommunes borgmester, Jesper Greth, holdt tale og pointerede vigtigheden af, at gøre noget ved ensomhed. Desuden lovede han, at han næste dag ville stille til start og gå med Patrick fra Støvring Rådhus. 

Patrick selv fik ordet og fortalte om sin barske opvækst og om sin kamp mod ensomhed. Det er femte år, at Patrick har været på vandretur og derigennem har sat fokus på ensomhed.

FGU-elever vandrede sammen med Patrick Cakirli.

 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler