lørdag, juli 20, 2024

Fra Skjern til Varnæs i Ravnkilde Forsamlingshus

Det bliver ikke mere dansk, når Ravnkilde Forsamlingshus er med til at markere dansk teaters 300 års jubilæum. Det sker nemlig med den musikalske forestilling Fra Skjern til Varnæs, der opføres i forsamlingshuset lørdag den 29. oktober.

Som tidligere annonceret venter der publikum en underholdende og overraskende aften, når Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, der også har skrevet manuskriptet til Fra Skjern til Varnæs, inviterer publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte TV-serier – nemlig Matador.

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser Nicolaj Cornelius fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i Matador, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden.

Oplev Nicolaj Cornelius’ fortolkninger af bl.a. Sangen om Larsen, Visen om de tre musikanter, Molak-molak-mak-mak-mak og Hvorfor er lykken så lunefuld?

Publikum kan glæde sig til en morsom og musikalsk forestilling i selskab med de elskede figurer og personligheder fra Matador, som uden tvivl vil vække mange glade minder.

Under forestillingen kan publikum nyde en kop kaffe eller te, kage, vin, øl eller vand, som kan købes ved indgangen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler