torsdag, juni 13, 2024

Frivillige ildsjæle belønnet med priser

Vinderen af Den sociale frivilligpris blev Kristen Buus fra
Øster Hornum.

REBILD: Hele 11 nominerede blev, da Frivilligrådet i Rebild Kommune tidligere på ugen holdt årsmøde i KigInd, Nørager, kaldt på scenen af borgmester Jesper Greth, til uddeling af Den Sociale Frivilligpris og Initiativprisen.

Vinderen af Den sociale frivilligpris blev Kristen Buus fra Øster Hornum. I mere end 30 år har Kristen gjort en forskel for både unge og ældre i Øster Hornum, og de projekter, han har medvirket i og selv taget initiativ til, er nærmest talløse. 

Vinderen af Initiativprisen blev efterfølgende Det frivillige netværk for ukrainerne. Netop frivillige fra denne netværksgruppe holdt et spændende oplæg om deres helt utroligt engagerede indsats og store initiativ i forhold til vores ukrainske medborgere. 

I denne gruppe var der i alt 11 indstillede, som også frem trukket frem og nævnt for deres indsats. De 10 øvrige er: Annika Maria Hansen fra Aarestrup, Bente Lyndorff fra Naturvandrerne, Finn Nielsen fra Skørping Petanque-klub, June Veiss fra Foreningen Rødderne og de Ukraine-frivillige, Mogens Kornbeck Johansen fra De frivilliges forening, der holder sommerlejr for udsatte børn hver sommer, Møllevangens venner fra Bælum Ældrecenter, Nanna Kierkegaard fra Motionsholdet, Niels Aage Fladkjær fra Terndrup-Blenstrup-Bælum Seniorer, Teglgaardsmindes Venner fra Skørping.

– – –

Læs mere om frivilligpriserne og Frivilligrådets Årsmøde i næste uges trykte udgave af Nørager Avis.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler