lørdag, juli 20, 2024

Ny formand i Socialdemokratiet

REBILD: På generalforsamlingen i Socialdemokratiet Rebild i sidste uge var der skiftedag på formandsposten. Louise Dahl Jensen fra Støvring afløser Anne Lund Gormsen fra Nørager, der på grund af sit arbejde valgte ikke at genopstille.

Gruppeformand Peter Hansen udtrykker en stor tak til afgående formand Anne Lund Gormsen for den store og ihærdige indsats, som hun har udøvet i processen med sammenlægningen af de to partiafdelinger til ét samlet Socialdemokratiet Rebild. Anne fortsætter som medlem af den nye bestyrelse.

Samtidig byder Peter Hansen velkommen til Louise Dahl Jensen med valget som ny formand. 

Louise Dahl Jensen har været medlem af den første bestyrelse i Socialdemokratiet Rebild, og nu indtager hun posten som formand med et højt ambitionsniveau samt en rygsæk fyldt med erfaring og masser af energi. 

– Det kan kun blive godt for den lokale afdeling af Socialdemokratiet i Rebild Kommune, slutter Peter Hansen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler