torsdag, april 18, 2024

Forsamlingshus i Rørbæk energi-optimeres

RØRBÆK: I forbindelse med ansøgning til energioptimering med bl.a. varmepumper og led belysning, er der lige blevet bevilliget fondsmidler fra Sparekassen Danmarks fondsmidler og dette er vi meget stolte af, siger Helle Haslund Hollen på vegne af Rørbæk Borgerforening.

– Vi har i årenes løb lavet flere tiltag og optimeringer med fondsmidler til forsamlingshuset, for at bevare interessen til arrangementer. De tiltag, som er gjort i forbindelse med forsamlingshuset i Rørbæk, er følgende, forklarer Helle Haslund Hollen: 1. To stk luft-luft varmepumper til opvarmning i sal som erstatter gasfyr. 2. Udskiftning af belysning til LED i alle rum med undtagelse af stor sal. 3. Energioptimering af varmesystem 4. Nye gardiner og scenetæppe.

Alle tiltag er finansieret ved fondsmidler fra Sparekassen Danmark. Her foruden er der for to år siden tilføjet bygningen et nyt tag, og sidste år blev der foretaget renovering af facade, som er doneret af Lokalrådet Nørager-Rørbæk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler