lørdag, juli 20, 2024

Fire lokale piger udsmykker »Bagerens Have«

NØRAGER: For uindviede er »Bagerens Have« området, hvor OK tankanlægget ligger, centralt ved hovedgaden i Nørager.

Her fik ægteparret Lissy og Per Carlsen, som tidligere har stået for kunstudstillingerne i medborgerhuset »Kig Ind« den idé, at området kunne trænge til et »lift«, og det drøftede de med fire lokale piger, som de hver mandag har besøg, og som de maler og tegner sammen med.

Resultatet blev, at pigerne gerne ville arbejde med den kommende udsmykning af »Bagerens Have«, for dermed at give Nøragers borgere og alle bilister, der holder ind, en oplevelse i den lille oase, som området udgør.

I forvejen var området under opsyn og vedligehold af Nørager VedligeHOLD, og også herfra mente man, at området trængte til lidt forskønnelse, og efter en del oprydning, flisearbejde, såning af græs og vildtblomster, blev området klar.

Projektet blev så, at der skulle fremskaffes tre cementrør, maling, en gammel rusten jernbænk, der skulle tegnes en del insekt skabeloner, som senere skulle overføres til cementrørene.

Indvielse torsdag

– Det har været en lang proces, som de har brugt vinteren og foråret på. De har hygget sig med udfordringen og glæder sig så meget til at vise Deres kunstværker frem for hele byen, som det sker torsdag eftermiddag i denne uge.

Pigernes sidste opgaver har været at dekorere marksten og tage sig »hjerteligt« af den gamle rustne bænk, som har været under kærlig behandling af Per.

Pigerne håber at den røde bænk må bringe lykke i »Bagerens Have« som en rigtig kæreste/kyssebænk.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler