søndag, juni 16, 2024

Ny udsmykning indviet i Nørager

Til havens udsmykning hører endvidere en gammel jern-havebænk, der er blevet shinet op og fungerer som »kærestebænk« eller måske »kyssebænk«. Lissy og Per Carlsen var straks parat til at vise bænkens anvendelse, mens de fire piger overrasket ser til.

NØRAGER: Som Nørager Avis kunne fortælle i sidste uge, så ventede der borgerne i Nørager en oplevelse med fernisering af et nyt kunstværk bestående af tre cementrør, som fire piger i samarbejde med Lissy og Per Carlsen har udsmykket.

Og det blev til en festlig eftermiddag torsdag i sidste uge, hvor knap 100 mennesker var mødt frem for at deltage i arrangementet. Og som vi fortalte, var baggrunden, at de fire piger vinteren igennem i samarbejde med Lissy og Per Carlsen fra Gl. Nørager har tegnet figurer af forskellige insekter. Tegningerne har de så overført på de tre cementrør og derefter malet dem i festlige farver. 

To af disse kunstværkerne er placeret i Bagerens Have, hvor åbningsferniseringen fandt sted, medens det tredje er placeret på byens torv. Og ud over den festlige udsmykning vil de tre cementrør blive udsmykket med spændende planter.

Formanden for Byens VedligeHold, Birgit Jensen (med ryggen til), byder her velkommen til de fremmødte gæster, hvor dog endnu flere stødte til i eftermiddagens løb. Til højre i billedet ses Per og Lissy Carlsen, der flankerer de fire piger, som (fra venstre) er Nanna Fogh, Agnes Madsen, Mille Hougaard og Iben Rasmussen. Som det ses, har pigerne netop klippet snoren og der åbnet adgang til Bagerens Have.
De fire piger klipper her snoren og åbner dermed symbolsk åbner op for adgangen til Bagerens Have.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler