lørdag, juli 20, 2024

9. klasses afgangselever sagde farvel til Sortebakkeskolen

NØRAGER: Følgende elever er dimitteret fra Sortebakkeskolen juni 2023:

Sortebakkeskolens 9. klasses elever og lærere i skoleåret 2022/2023.

9A
Alberte Hougaard Eriksen, Amalie Nyegaard Frank Sørensen, Andreas Rask Jørgensen, Angela Gammelholm Jensen, Bertil Bulig Holst, Jacob Engberg, Johanne Hadrup Nielsen, Jonas Bjerggaard Midjord, Kristian Andersen Laura Nørgaard Bærentsen Andersen, Livia Bulig Holst, Magnus Bro Glerup, Malthe Sveistrup Baade, Marie Irene Odimba, Philip Holst Qvist, Sarah Møller Sørensen, Sebastian Bargmann Beier, Simon Dahl Jepsen og  Tobias Zesach Lykkegaard Sørensen                                                                        

9B
Aryana Mohamad Issa, Asbjørn Krebs Eilertsen, Elias Vopni Sondruson, Filippa Elisabeth Dissing, Hjalte Høyer, Isabella Jasmin Sørensen, Johannes Hededal Christensen, Karoline Ølgaard, Kasper Emil Dam Petersen, Kasper Lykke Bech Pedersen, Mads Klünder Nielsen, Magnus Nolsøe Hansen, Marcus Haslund Hollen, Nicklas Bach Giversen, Nicklas Thybo Tinnesen, Rasmus Lund Petersen                                                                     

Signe Holm Sørensen, Sofie Skødt, Tamás Zsolt Nagy, Tobias Borg Jørgensen, Tobias Haldager Borup Nielsen og Vallentina Brouer Kåre Jacobsen.

J-klassen
Anyesi Myiransabimana, Katrine Ella Marie Lilly Heinsvig Hansen og Thomas Jung Madsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler