onsdag, april 17, 2024

Varm og inspirerende byfest med fodbold, grill og Årets Borgere

Selv på en meget varm juniaften kunne arrangørerne bag Nørager Byfest notere stor interesse for dels at deltage, men også at leve med i det omfattende byfestprogram.

NØRAGER: Fra mandag blev byfestugen indledt med fodboldkampe i Old Boys, serie2 og serie 3, og i alle tilfælde var der mulighed for at købe en grillet pølse, mens man som publikum overværede kampene.

Onsdagen var bankodag, og igen i år blev der spillet om flotte gevinster til værdi af 80.000 kr., sponseret fra hele landet.

Bankospillet havde deltagelse af ca. 250 spillere.

Seniordag og Årets Borgere
Torsdag blev indledt med Seniordag, og sammen med Dortes Musik, blev der sunget fra Højskolesangbogen. Seniordagen blev afsluttet med kaffe og kage.

Torsdagen fortsatte så med gade- og firma fodboldkampe – senere spisning og udnævnelse af Årets Borgere 2023, som denne gang blev Torben Hald og Henrik Buus, der lægger en kæmpe indsats for Nørager FDF.

Familieaften fredag
Fredag var traditionen tro byfestens store familieaften, hvor der ud over fællesspisning, var gøgler-underholdning ved Det Flyvende Kuffertcirkus.

Senere på aftenen foldene Klaus Høgh sig ud og holdt disco-aften for de unge fra og med 7. klasse.

Fredagen blev i øvrigt suppleret med live musik i teltet på Stadion.

Markedsdag og fugleskydning
Hele Nørager Stadion var lørdag til lejligheden omdannet til én stor markedsplads, og hvor Nørager Borger- og Håndværkerforening serverede gratis rundstykker og kaffe.

Eftermiddagen blev præget af årets fugleskydning, og lørdag aften var der så borgerbal med fællesspisning og musik v/ Klaus Høgh.

Årets Borgere 2023: Torben Hald og Henrik Buus, Nørager FDF.
Bankospillet havde deltagelse af ca. 250 spillere.
Fredag underholdt Det Flyvende Kuffertcirkus, som gøjlede for voksne og børn.
Flemming Kristensen blev årets fuglekonge ved lørdagens fugleskydning.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler