lørdag, juli 20, 2024

»Varm velkomst« fra forældre til byrådets medlemmer

Forældre til børn i skole og dagtilbud slog til lyd for at stoppe med besparelser på dette punkt.

REBILD: Forud for torsdagens byrådsmøde på rådhuset i Støvring havde mellem 300 og 400 forældre og en del børn taget opstilling uden for indgangen til rådhuset og byrådssalen. Anledningen var den igangværende dialog, debat og opstand i anledning af, at en række skoler i Rebild Kommune står til at lukke eller undergå betydelige ændringer.

Slogans som: »Træd ikke på vores børn« og »I tisser i bukserne, når I skærer forebyggelsen væk« var, hvad politikerne blandt andet blev mødt med, og det gjorde angiveligt et vist indtryk på politikerne, da de begav sig gennem mængden af forældre, børn, klapvogne og barnevogne, for at gå til mødet i byrådssalen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler