søndag, maj 19, 2024

Matador-motiver rykker ind på kunstudstilling i Nørager

Sæsonens afsluttende kunstudstilling åbner på tirsdag.

NØRAGER: Det er blevet en dejlig fast tradition, at MaleCafeen i Kig Ind slutter sæsonen af med, at vise deres værker på en sommerudstilling.

Udstillerne er 15 meget tegne- og maleinteresserede personer, som over vinteren/foråret 2022-23 har mødtes i MaleCaféen i Kig Ind i Nørager hver mandag aften. Tovholdere er Lissy og Per Carlsen, som har været behjælpelig med råd og vejledning.

MaleCaféen har under forløbet med at tegne og male, hvert år haft et tema. I denne sæson er temaet, den gode gamle tv-serie Matador. Der vil derfor imellem de udstillede kunstværker også være billede skildringer fra Matador. 

Kom og se en meget varieret og spændende udstilling, som disse 15 udøvere har hygget sig med hen over vinteren, lyder det fra Lissie og Per Carlsen. 

Udstillerne er: Lizzi Nielsen, Vibeke Bøgh, Petrea Thisted, Margit Laursen, Jytte Petersen, Gitte Gandrup, Ella Marie Buskbjerg, Helle Andersen, Lone Børgesen, Tina Haugaard, Ulla Andersen, Helle Rask, Liv Eriksen, Birgit Jensen, Lissy Edstoft Carlsen.  

Alle er velkomne i Kig ind, som er vært ved et glas vin, og udstillingen kan ses fra den 4. juli til den 28. august. 

Tovholdere i MaleCaféen, Lissy og Per Carlsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler