mandag, april 15, 2024

Oplev en smuk buket af Evert Taubes viser i Durup kirke 

Sommerkoncerter i Rebild Provsti lægger i år fra land i Durup kirke med en smuk buket af Evert Taubes viser, præsenteret og sunget af Eric Øtting Andresen. 

Den svenske digter og visesanger Evert Taube nåede i sit liv at være cowboy på Argentinas vidtstrakte pampas, fyrbøder på alle verdenshavene, leve et bohemeliv i Stockholm, være  familiefar og kærlig ægtemand i Stockholms skærgård og mere til. Evert Taube satte selv sit liv i scene og brugte det som baggrund for sine herlige viser, som er kendt og elsket – også i Danmark.

Eric Øtting Andresen boede i sin barndom i Sverige, hvor han på det nærmeste fik Evert Taubes viser ind med modermælken. Det har givet ham et personligt forhold til viserne, han synger – selvfølgelig på svensk – og ind i mellem fortæller han om den svenske nationalskjalds liv og sange og om figurerne, som optræder i viserne. – Så kom torsdag aften i denne uge og oplev et musikalsk foredrag fuldt af saltvand, blomsterenge og skønne kvinder, lyder det fra det arrangerende menighedsråd.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler