tirsdag, februar 27, 2024

Regnfuld 4. juli fest i Rebild Bakker

Den danske fejring af USA’s uafhængighedsdag blev en ganske våd fornøjelse for deltagerne i det ellers flot opsatte scenarie omkring og i bakkerne ved Rebild.

Gæsterne ved fejringen tog imidlertid det regnvåde vejr med ophøjet ro. Efter flaghejsning og bøn ved biskop Thomas Reinholdt Rasmussen, kunne tilhørerne derefter høre selskabets præsident Jørgen Bech Madsen byde velkommen til minister Marie Bjerre, den amerikanske ambassadør i Danmark Alan Leventhal – samt dette års hovedtalere, TV-kok og manuskriptforfatter Adam Price samt bureauchef fra New York Times Elisabeth Bumiller.

Gennem regnen kunne publikum endvidere opleve den danske sangerinde Oh Land samt de nævnte talere, hvoraf minister for ligestilling og digitalisering Marie Bjerre (V) bragte en hilsen fra den danske regering.

Afslutningsvis blev der uddelt legatportioner à 25.000 kr. til fem danske studerende, der vil hjemsøge studier på amerikanske universiteter.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler