onsdag, maj 29, 2024

Skole, forældre, børn og unge demonstrerer ved byrådsmøde torsdag

Skole og Forældre Rebild arrangerer, sammen med andre lokale børne- og unge organisationer, demonstration ved Rebild Byråds første behandling af budget i dag torsdag kl. 16.30 i Haverslev Hallen. 
Det sker under opråbet ”#voresbørnermereværd”.

Organisationen Skole og Forældre i Rebild Kommune opfordrer:

Lige nu opfordrer vi forældre til at deltage i demonstrationen på torsdag. Efter alt at dømme, bliver der lyttet derude i de små hjem i Rebild Kommune. Vi ser i hvert fald vores opfordring blive delt. Så meget endda, at vi ser eksempler på lokale idrætsforeninger, som aflyser træningen med en opfordring til forældrene om at deltage i demonstrationen i stedet.

Vi skal hjælpe alle dem, som har brug for den ekstra tid og opmærksomhed for at lykkes, siger formanden for Skole og Forældre Rebild, Rasmus Krog Madsen.

Budskabet forstået

– Der er ikke tvivl om, at kommunens forældre har forstået, hvor store besparelser kommunens forvaltning og politikere lægger op til på skoleområdet. Debatten handler ikke kun om den forudsigelige kamp for at bevare den lokale skole. Den handler i år meget mere om, hvad det er for en folkeskole politikerne efterlader, efter de har ført deres sparekniv. Om det er en folkeskole, som bare er i nærheden af at skulle drives på rimelige vilkår. Om vi har en folkeskole de næste mange år, som er i stand til at hjælpe alle de børn, som har brug for hjælp, eller om vi er nødt til at acceptere, at vi ikke kan hjælpe alle dem, som har brug for den ekstra tid og opmærksomhed for at lykkes, siger formanden for Skole og Forældre Rebild, Rasmus Krog Madsen, formand for Skole og Forældre i Rebild Kommune.

Vi skal hjælpe alle dem, som har brug for den ekstra tid og opmærksomhed for at lykkes, siger formanden for Skole og Forældre Rebild, Rasmus Krog Madsen.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler