søndag, maj 19, 2024

Kom og oplev Uhyggelig Sjov Halloween i Nørager

Tirsdag den 31. oktober er det tid til at fejre halloween på en ganske særlig måde i Nørager. Alle inviteres til at deltage i byens mest hyggelige og uhyggelige aften på Rørbæk Omsorgshjem i Nørager.

Skæg og ballade for hele familien
Uanset om man er ung eller gammel, vil der være masser af sjov for alle. Hoppeborgen er klar til at give børnene en uforglemmelig tid. Prøv lykken med dåsekast, lad børnene få smuk ansigtsmaling og udfordre sine egne færdigheder ved at gå på stylter.

Smagsoplevelser, der er lige så uhyggelige som festen selv

Den uhyggelige Halloween-menu er noget, man ikke må gå glip af. Nyd en dampende varm heksedrik og en lækker portion suppe. Troldepølser og pattegris er klar til at tilfredsstille sulten efter noget hjerteligt grufuldt. Og selvfølgelig er der også giftkage og en overflod af andre ulækre lækkerier, der vil pirre  smagsløgene.

En uhyggelig aften i parken
Byens smukke anlæg omkring Rørbæk Omsorgshjem vil blive forvandlet til et uhyggeligt sted fyldt med spindelvæv, hekse, skeletter, græskarhoveder, røg og damp. Lad sig fortrylle af atmosfæren og nyd en aften fyldt med skræmmende oplevelser.

Særlig velkomst til byens mindste
Man vil gerne byde byens mindste borgere velkommen. Derfor er hoppeborgen åben fra kl. 9.00 om morgenen, så børnene kan have det sjovt hele dagen. Der vil også være mulighed for at forkæle sig med heksesaft, giftkage og andre lækkerier, der vil glæde børnesmå maver.

Støt den lokale 5. klasse
5. klasser fra Sortebakkeskolen vil have deres egen bod, hvor de sælger sodavand, slik og andre lækkerier. Alt overskud går til deres klassekasse. Klasserne sparer op til en spændende klasseudflugt.

Uanset alder er alle hjertelig velkomne til at deltage i vores uhyggelige fest, og der er gratis entré. 

Rørbæks Omsorgshjems Venner ser frem til at dele denne fantastiske Halloween-aften med jer alle.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler