onsdag, maj 29, 2024

Syng Dansk med Svend Erik Larsen

NØRAGER: Tirsdag den 31. oktober gæster Svend Erik Larsen Kultur og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager i anledning af Syng Dansk Ugen. 

Inden for de seneste par år er Svend Erik Larsen blevet én af de mest efterspurgte kunstnere til optræden i seniorklubber, pensionistforeninger mv. 

I en stil, der minder om Niels Hausgaard, optræder Svend Erik Larsen med sange og anekdoter fra det virkelige liv. Repertoiret er alsidigt og spænder fra irsk inspirerede sange fra bl.a. De Gyldne Løver til John Mogensen hits. Her er sange som Hjemmebrænderiet, På Valsen, Mellem Esbjerg og Fanø, Ensom dame 40 år, Veras Vinterven, Så længe jeg lever m.fl.

Vestjyden Larsen er et varmt, engageret, humoristisk, musikalsk bekendtskab, og en optræden med Svend Erik Larsen byder på en tæt kontakt med publikum. 

Med stor situationsfornemmelse og lune bindes sangene sammen med små historier og anekdoter. De fleste anekdoter er (næsten) sandfærdige, bl.a. når han fortæller om en barndom, hvor familien boede under så fattige kår, at fuglene kom flyvende og smed brød ned til dem!

I over 30 år har Svend Erik Larsen spillet glad og populær folkemusik både alene på scenen samt i forskellige sammenhænge (Shamrock, FolkZone, FolkFriends m.fl.). Det er blevet til flere tusinde optrædener på festivaler, spillesteder, cafeer, skoler, i forsamlingshuse og på plejehjem – kort sagt alle steder hvor mennesker mødes og hygger sig…

En tæt og magisk kontakt med publikum er garantien for en god oplevelse.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler