onsdag, maj 29, 2024

Lige ved og næsten for Sortebakkeskolen

En flok skarpe drenge var klar til Ultra Skolepokalens 3. runde, hvor Søndre skole fra Hobro skulle udfordres på DS Arena. Søndre skole er samarbejdsskole til Hobro IK, så der var mange rigtig gode spillere, der skulle kæmpes imod.

Flemming Holm Sørensen 
NØRAGER: Og ja… så lige ved og næsten! Kampen endte 1-1 og Sortebakkeskolen havde desværre ikke lige heldet med sig, da man ikke fik dømt et straffespark inde, som ellers var inde i den ordinære spilletid (fanget på video.)

Kampen gik derfor direkte i straffespark, og her trak Søndre skole desværre en 4-3 sejr og Sortebakkeskolen er desværre ude.

Men der ver god fight af de unge knægte fra Sortebakkeskolen, som kan se tilbage på turneringen med oprejst pande!

Det var lige før, at deltagelsen ikke var blevet til noget grundet at Rebild Kommune presser skolernes økonomi helt i bund.

Heldigvis lykkedes det at få dem med og endda at gå videre fra både 1. og 2. runde.

Da 3. runde var i nabobyen Hobro, og at Søndre skole tidligere har været i semifinalen, blev der arbejdet på, at gøre lidt ekstra ud af det for både knægte, men også skolens øvrige elever. 

Fælleskabet var i fokus.
Med et opråb til lokalområdet og med god velvilje fra skolen, lykkedes det at lave en større fælles oplevelse for både drenge og skole, og man er utrolig taknemmelig for alle de hænder, der rakte ud. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler