lørdag, juni 22, 2024

Halloween i Nørager ved Anlægget og Rørbæk Omsorgshjem

NØRAGER: Nørager forvandlet til den mest uhyggelige hyggelige by nogensinde.

Nørager blev forvandlet til et skræmmende og festligt sted den 31. oktober, da Rørbæk Omsorgshjems Venneforening, sammen med Nørager by by, arrangerede en mindeværdig Halloween

Arrangementet trak imponerende 350-400 mennesker, der samledes for at fejre halloween.

Det smukke anlæg omkring Rørbæk Omsorgshjem blev forvandlet til et uhyggeligt sted fyldt med spindelvæv, hekse, skeletter, græskarhoveder, røg og damp.

John Petersen, formand for Rørbæk Omsorgshjems venner, fortalte: 

– Vi er begejstrede over det store fremmøde til vores halloween-arrangement. 

Dagen begyndte med 25 små dagplejebørn i fantastiske kostumer, der nød et par hyggelige timer.

Om aftenen strømmede små spejdere med lygter, samt folk i alle aldre fra byen og omegnen til arrangementet. Mange af dem var næsten ukendelige i deres fantasifulde kostumer. 

Der var underholdning og boder med både uhyggelige og hyggelige temaer, som blev varmt modtaget af de mange besøgende fra nær og fjern.

Arrangementet inkluderede elementer som uhyggelige ansigtsmalinger, kostumer, spøgelseshus, græsskarudskæringer, spøgelser, gru, mørke, uhygge, skrækindjagende oplevelser, græskarlygter, hekse og skræmmende musik. Derudover var der forskellige smagsoplevelser med heksesuppe, troldepølser, grilstegt pattegris, heksedrik og meget mere.

En af de lokale skoleklasser var også involveret og solgte sodavand, slik og kager med det formål at tjene penge til en kommende skoleudflugt.

Venneforeningen er meget taknemmelige for alt den støtte og generøse bidrag fra lokale forretninger, som har bidraget til det festlige arrangement.

– Mange deltagere har allerede givet udtryk for, at de ser frem til en gentagelse af arrangementet næste år, og dermed er der blevet skabt en ny og spændende halloweentradition i Nørager, fortalte John Petersen og fortsætter: 

– Børnefamilier, foreninger og andre kreative sjæle er meget velkomne til at deltage i planlægningen næste års halloweenfest, hvor en arbejdsgruppe allerede er gået i gang.

Så har du evner som en hæslig heks, spøgelse, ildsluger, skelet, zombi, vampyr eller deltage med klamme hænder, så må du meget gerne kontakte venneforeningen allerede nu.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler