onsdag, maj 29, 2024

Jubilæum hos Ellen Kristensen i Nørager

NØRAGER: Gitte Laustsen fejrer i disse dage 20 års jubilæum med masser af gode tilbud i dametøjsforretningen »Ellen Kristensen« i Nørager: 
– Jeg kan knapt forstå, at der er gået 20 år, men det er jo nok en ret sikker bekræftelse på, at tiden går hurtigt, når det går godt, siger Gitte Laustsen, og fortsætter: 

– Dengang i 2003 var det med mange sommerfugle i maven, at jeg tog imod de første kunder, men jeg smøgede ærmerne op, og sammen med mit dejlige personale kørte butikken jo videre, og de kunder, der var kommet i butikken hidtil, blev ved med at komme og bakkede mig og butikken trofast op.

Heldigvis er der også kommet mange nye kunder til gennem årene, og vi har i dag kunder fra nær og fjern, siger forretningsindehaveren.

Tiderne skifter, og vi følger med…
Selvom vi ligger i en lille by er kunderne klar til at prøve noget nyt, hvilket også gør hverdagen spændende, når den enkelte kunde skal rådgives og klædes på. Det handler også om, at altid at have de rigtige varer på lager: Kunderne i dag er så forskellige, at det kræver, at vi hele tiden har et stort udvalg af de nye trends, og derfor bruger vi en del tid på messer for at få købt det rigtige ind. 

– Når vi køber ind har vi altid kunderne i vores tanker, og mit personale og jeg siger tit til hinanden, at »det er da lige noget for Birte eller Bente«, som vi kender hjemme fra butikken i Nørager.

Messer og indkøb til det kommende sortiment i butikken har altid som mål at stille med et bredt udvalg og gode kvaliteter med pasformer til den modne kvinde – og i alle prisklasser.

Ærlighed, troværdighed og højt humør er de bærende elementer
Gitte Laustsens opskrift på at drive en dametøjsforretning i Nørager er god service, ærlighed, troværdighed samt et godt humør, – så vender kunderne tilbage og nye kommer til når det rygtes.

For at give os selv og kunderne en ekstra oplevelse en gang imellem, afholdes der mange arrangementer både for klubber og veninde-hold. Så står den for eksempel på  et lille modeshow / inspiration, og der serveres pizza og rødvin til!

Sociale medier er også blevet en fast del af kundekonceptet. Denne del af forretningen voksede under pandemien, – og nu kan vi og kunderne ikke undvære den form for inspiration, fortæller Gitte.

Ja, der er nok at ta’ sig til for jubilaren og personalet hos Ellen Kristensen i Nørager. Godt jeg har mine to skønne ansatte, der har været hos mig i henholdsvis 20 og 18 år – vi kender hinanden ud og ind, er tre forskellige personer, der forstår at bruge hinandens kompetancer, så vi får den optimale drift af butikken: 

– Det, at drive forretning  idag, handler blandt meget om hele tiden at være foran, og ha’ en god mavefornemmelse for hvad er rigtig og hvad er forkert, og der er det rigtig godt at ha’ et par sparringspartnere i det daglige, siger Gitte Laustsen, og betoner dermed, at 20 års jubilæet også er båret af de mennesker, hun har omkring sig: Et stærkt personale og nogle fantastiske kunder. Sådan har det nu været i 20 år – og sådan vil jubilaren gerne ha’ at det fortsætter mange år endnu.

20 års jubilæet markeres i denne tid, og lagde forleden ud med stort modeshow i »Kig Ind« med 100 glade kunder.

Siden har der været forskellige tiltag i butikken og i uge 47 sker der også forskellige spændende ting, som vi dog ikke løfter sløret for endnu, slutter Gitte Laustsen hemmelighedsfuldt… /AN

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler