søndag, maj 19, 2024

Tid til julemarked i Stenild 

STENILD: Julemanden sover stadig, så julemarkedudvalget håber, at rigtig mange børn denne dag vil være med til at vække ham.

Søndag den 26. november slår Stenild forsamlingshus, dørene op for dette års julemarked, der vil være mulighed for at købe et bredt udvalg af dekorationer, juletræer, pyntegrønt, nisser, julepynt, Tupperware, Aloe Vera, keramik, forskelligt strik, træ drejede ting, crepeblomster, kort m.m.

Arrangørerne håber, at børnene igen i år vil være med til at vække julemanden. Måske har han til gengæld en lille gave med til børnene.

Madboden sælger hele dagen æbleskiver, kage, gløgg, kaffe, te og vand, som kan nydes midt i salen, mens man får en sludder med naboer og venner.

Tombolaen med de 300 flotte sponsorerede gaver, er klar til at dele gevinster ud til de heldige vindere. Arrangørerne har kun mødt velvilje, når folk/virksomheder er blevet spurgt om de vil sponsere en gave til tombolaen. Det er vi meget taknemlige for, udtaler julemarkedudvalget til Nørager Avis. /HF

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler