lørdag, juni 22, 2024

Ny daglig leder til Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager

NØRAGER: Dorte Mølgaard tiltræder 1. januar 2024 som daglig leder for Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager.

Bestyrelsen for Kig Ind er utroligt glade for at kunne byde Dorte Mølgaard velkommen som ny daglig leder i Kig Ind. 

Dorthe har i mange år interesseret sig for Nøragers udvikling og har også været frivillig leder af bl.a. Folkedans i Kig Ind i adskillige år.

Det er derfor et kendt ansigt, der tiltræder stillingen som leder i Kig Ind.

– Vi er sikre på, at Dorte kan udfylde rollen som værtinde for de mange frivillige og brugere i vort dejlige Kultur- og Medborgerhus her i Nørager, siger bestyrelsesformand Poul Larsen. 

Dorte Mølgaard ser frem til det nye samarbejde med bestyrelsen i Kig Ind.

– Jeg glæder mig til at tiltræde som daglig leder i vores Kultur- og Medborgerhus Kig Ind pr. 1. januar 2024. Kig Ind er et vigtigt samlingssted for Nørager og omegn, som allerede bliver flittigt brugt til mange forskellige gøremål, men jeg tror på, at der stadig er plads  til og potentiale for nye aktiviteter. 

Nu skal jeg i gang med at lære huset at kende og ikke mindst at få hilst på de mange daglige brugere, og så ser jeg i øvrigt frem til, i samarbejde med husets bestyrelse, at fortsætte den positive udvikling, som Kig Ind er i, siger Dorte Mølgaard.

Kig Ind’s bestyrelse har haft et glimrende samarbejde med Center Sundhed-Kultur og Fritid om genbesættelse af den ledige stilling.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler