lørdag, juli 20, 2024

Højt julehumør hos Humørdanserne i Nørager

NØRAGER: Forleden holdt Nørager Humørdansere juleafslutning og fejrede samtidig foreningens 20 års jubilæum. 

Det blev til masser af skønne danse – foruden humørdanserens egen instruktørs fortolkning af Træsko-støvle-dansen, som kan gøre enhver rundtosset.

Under de efterfølgende snitter blev foreningens formand Niels Fruekilde og instruktør Ole Nygaard fejret for at have været med i hele foreningens levetid.

Juleafslutningen blev holdt fælles for de to hold – nybegyndere og let øvede.

Så hvis ikke man var i god form fra dansen kunne pakkespillet ved det meget lange bord næsten gøre deltagerne forpustede.

Nørager Humørdansere
fejrer 20 års jubilæum

I de 20 år har rigtig mange par lært at danse i foreningens regi. De første år på Sortebakkeskolen og nu i  Kig-ind hver torsdag aften.

Sammen med Gitte Quorning leder Ole Nygaard hver torsdag sikkert og med højt humør deltagerne gennem nye variationer i quickstep, engelsk vals, jive, tango m.fl.

Dansen kan nogle aftener give ømme ben og oftere ømme mavemuskler fordi man har grinet for meget. Og det er en ligeså vigtig del hos Nørager Humørdansere. /HF

Instruktør Ole Nygaard (tv) og foreningens formand Niels Fruekilde har har været med hele vejen. De modtog diplom og nål fra DGI. 

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler