lørdag, juni 22, 2024

Foredrag: Foredrag: ”Hjem til gården” med Peter ”Præst” Viuf

NØRAGER: Mandag den 15. januar 2024 gæster præst, provst og tidligere vinder af ”Hjem til Gården”, Peter Viuf, Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind i Nørager. 

Her vil han blandt andet fortælle om sit liv som mønsterbryder, om sine oplevelser i forbindelse med optagelserne til TV2-programmet Hjem til Gården samt komme ind på disse følgende spørgsmål.

Hvorfor skal man have en præst med, når man skal på ”Herrens mark”? Hvordan var det at spise ”grøntsags-
smat” og grovvalset byggrød seks uger i træk? Er ”simple living” vejen til et bedre og lykkeligt liv? Hvor slemt kan troldefødder lugte, når de ikke har været vasket i fire uger? Hvorfor ser vi så meget reality-tv i vores tid? 

– Jeg regnede med, at  Hjem til gården ville være en spejderlejr. Sådan var det overhovedet ikke. Det psykiske spil var meget mere barsk, end jeg regnede med. Og jeg så, at mange af deltagerne ændrede karakter i løbet af optagelserne, fortæller Peter Viuf.

 Det var drømmen om det simple liv, der fik Peter Viuff til at melde sig som deltager til programmet. Et liv uden hverdagens bekvemmeligheder, hvor livet ikke blev forplumret af forstyrrende elementer. Et liv hvor der arbejdes og bagefter nydes frugten af arbejdet.

– På gården fik jeg bekræftet, at det simple liv giver mig noget i stedet for at leve i overflod, men det simple liv tog også noget fra mig, nemlig 11 kilo!, slutter Peter Viuf. /HF

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Seneste artikler